Happy Multi

Idag var jag på stan med svärmor. Hon skulle bland annat köpa garn i en av stans två handarbetsaffärer. Tror inte att det finns fler. Jodå, hon köpte lite. Sedan gick vi vidare och hon uträttade övriga ärenden. Vi var även inne i den andra handarbetsaffären för svärmor glömde köpa guldtråd. Men det blev ingen ändå. Hon behövde så lite för att göra klart ett broderi och då behöva köpa en hel rulle för 33 spänn för just det lilla. Jag lovade att kolla om inte jag hade lite guldtråd hon kunde få istället (bäst att jag tittar efter då för det glömde jag när jag kom hem).

Jag köpte i alla fall två nystan av Happy Multi som ska bli en halsduk. Det är samma sorts garn som svärmor köpte på det andra stället och som hon redan gjort en halsduk i. När jag väl valt färg som jag tyckte var fin, den blågråskifftande, så konstaterade jag att det var ju samma färg som hon hade. Ja, det ser man.


5 Responses to “Happy Multi”

  • Maria Says:

    Hej du
    Long time, no see! Hösten och vintern har varit kaotisk utan så mycket som en enda uppdatering på mitt håll, och lika lite lämnade kommentarer hos mina favoriter.
    Skulle behöva ”prata” lite med dig via mail men har glömt din mailadress. Förhoppningsvis har du lust att skicka ett mail till mig så att jag kan få kontakt med dig den vägen.
    Du har verkligen firat i nyåret på ett härligt sätt. Hoppas att det blir fortsatt fint.

    Kram
    Maria

    Pladdertanten svarar:
    Tack för kommentaren! Mailadress anländer strax.

  • Bloggblad Says:

    Jag förstår att vi frekventerar samma garnaffärer… :) Jag var i båda i torsdags. Jag har tydligen stickat fler halsdukar (boor) än vad jag vet, för dottern kommer ideligen i nya kreationer som hon fått av mig… Fast jag gör en boa av ett sånt Happy-nystan. Jag tror det är 10 maskor jag lägger upp och kör tills det tar slut.

    Pladdertanten svarar:
    Vad det gäller Stortorget var det premiärbesök. Men det kommer bli fler… Den andra däremot har jag besökt då och då. Men de kommer visst att få flytta enligt vad det stod i NT i förra veckan sa svärmor. Trist. Bara det blir centralt så är jag nöjd. Boa säger du. Jag skulle kunna tänka mig att göra en hel väst eller nåt. Eller ponchon jag såg i affären vid Stortorget. I svart med någon glittertråd i.

  • Halsduken börjar ta form… « Pladdertanten Says:

    [...] Halsduken börjar ta form… 08Jan07 Det går framåt med mitt halsduksprojekt, som jag köpte garn till i förra veckan. [...]

  • E Says:

    Så vill jag tipsa om garnaffären Garnhärvan http://www.garnharvan.se
    ;-)

    Pladdertanten svarar:
    Tack för tipset!

  • Bloggblad Says:

    Jag hade lite för bråttom för att se den ponchon. Just nu håller jag på med en mudd-schal. Mörkröd med lite blå skimmer här och där… mohair. Synd att den inte är färdig redan när vinden kryper in genom dörr- och fönsterspringor.