Energi-frånvaro …

… är det just nu. Den kicken jag hade är som bortblåst. Nu är jag bara trött, hostig, hängig och totalt allmänt energilös. Hostan gör att huvudet känns så tungt så tungt. Allt leder till att jag inte orkar blogga heller. Jag kryper istället ner för att kurera mig och hoppas att jag mår bättre i morgon. För i morgon är en annan dag…


4 Responses to “Energi-frånvaro …”

  • Bloggblad Says:

    Alltid en tröst att nån mer är lustlös… Jag är inte förkyld men har haft ett rejält allergianfall och sovit dåligt, så jag törs knappt läsa bloggar. Är sur och trött och less – och då var jag riktigt superpigg i går. Hoppas att jag är det i morgon igen, för då ska jag in till Nrkpg och shoppa loss.

    Pladdertanten svarar:
    Så skönt att höra att jag inte är ensam! Hoppas du hade mer energi när du for till Nkpg. För du shoppa väl loss? Tror minsann att du kanske gjorde det. Har sett det fina tyget som blev en fin skapelse…

  • Miriam Says:

    Hoppas du piggnat till nu!

    Kram!

    Pladdertanten svarar:
    Lite piggare kanske… Hostan är lite bättre i alla fall. Fast just nu verkar jag visst riktigt täppt. Det flög på mig bara så där hux flux.

  • Lena Says:

    Hejsan! Hoppas du kryat på dig nu.
    Måste skriva och tacka för ett gott skratt: Gick in på Google´s och sökte på ”nötfärs och bacon” ( nästan de enda som finns i min kyl just nu ). Fick bla. upp din blogg från häromdagen där du skrivit: laga laga laga…… baka baka baka…. och tyckte det var jättekul. Kanske är jag lättroad, men man måste ta hand om alla skratt, det är inte så många nu för tiden, tycker jag.
    Ha en glad och trevlig helg.
    Nu ska jag ställa mig vid spisen och laga laga laga….. det får bli vad det blir.

    Kramar fån Lena

    Pladdertanten svarar:
    Kul att du fick ett gott skratt. Det är ju trevligt att folk har roligt när de kommer hit. Vore ju sorgligt om de grät hela bunten…

  • Bia Says:

    Hej! Tack för besöket!
    Ja jag gillar de nya gardinerna, jag älskar ju tulpaner så… Det finns kuddar, plädar, dukar mm i samma mönster men det kanske blir för mycket av det goda… :)
    Hoppas du mår lite bättre nu och att hostan är ett minne blott.
    Snart (!) tittar tussilagon fram och våra batterier laddas, förhoppningsvis!
    Ha en trivsam helg!

    Pladdertanten svarar:
    Mår som sagt lite bättre, men hostan får jag nog dras med ett tag. Det brukar jag… Ja, jag vill ha vår nu. Det här slasket är bara så trist. Å så blir det så otäckt halt. Nä fram med tussilago så att man kan krypa omkring och fotografera i makroläge bl.a.