Grattis alla Marior!

Det är siste februari idag. Det är alla Mariors dag! Ja, för Maria har ju namnsdag. Både jag, mamma, faster och svägerska heter så.

Själv blev jag grattad av sambon med liten våreld i en otroligt söt och frän kruka. Fick sms från syster yster och svärmor. I brevposten låg det ett vackert vykort från mor & far.

Brukar du fira och bli firad på din namnsdag? Jag tycker att det är en trevlig tradition att bli ihågkommen. Så jag brukar försöka komma i håg mina nära och kära och gratta dem med en blomma, ett vykort eller ett sms beroende på var de befinner sig i förhållande till mig och förstås hur nära inpå namnsdagen jag minns att det är dags att gratta.


2 Responses to “Grattis alla Marior!”

  • E Says:

    Hej där Maria, jag grattar idag, en dag försent. Och inser att jag missade en massa med tilltalsnamnet Maria igår.

    M&P firar våra namnsdagar, det är bra tycker jag. Och jag gör det gärna om jag kommer ihåg.

    Dax att ringa svägerkse-M och Us systerdotter-M och maila en och annan kollega-M! ;-)

    Kram !

    Pladdertanten svarar:
    Tack!

  • Bia Says:

    Tack! Och grattis i efterskott till dig också!
    Ja vi är många marior! 449005 tjejer och 527 killar.
    Om du vill vara säker på att inte missa någons namnsdag tycker jag du ska gå in på birthday.se. Himla bra tycker jag! Nu blir jag påmind om namns- eller födelsedag en vecka i förväg.

    Trevlig helg!
    Kram/Bia

    Pladdertanten svarar:
    Tack! Birthday.se är kanon. Därifrån får jag påminnelser men bara när nån fyller. Har tydligen missat att man kan göra så med namnsdagar också. Det måste jag kolla.