Semesterkavalkad

12/7: Vi går (och småspringer lite) på 5.5 km spåret och ...... när vi är åter vid start tar vi en runda minigolf.13/7: Åker vi till grannstan och ser Per Gessles konsert där.14/7: En skön dag vid sjön med lite tångfotografering som lille herr A ville.16/7: Sommarens och semesterns enda heldagsutflykt med båten ut i den östgötska skärgården.Här har vi strandhugg. Det var varmt, men jag skyddade armarna eftersom jag brände dem två dar tidigare. Dumt gjort...20/7: Hittar jag ett svalbo under bryggan ute vid sjön.23/7: Vi är barnvakt till lille herr A och jag fixar hans favoriträtt, pannkakor med sylt & glass, och ...... själv sysslar han med sin favoritsysselsättning att räkna pengar.27/7: På besök i morbrors sommarstuga som ...... har en underbar sjöutsikt!28/7: Fika med glass ute i Abborreberg.31/7: Jag åker till den lilla mysiga staden Söderköping på hantverksmässa och har lunchträff med bloggande Bloggblad.På kvällen gör jag lite extra gott för vi firar 5 år!4-5/8: En helhelg ute vid sjön, som ...... innehåller iläggning av fiskenäten, ...... kvällsgrillning av marinerade ribbs, ...... tidig upptagning av näten, ...... fotografering av svalor och ...... foliegrillade nyupptagna abborrar!

3 Responses to “Semesterkavalkad”

  • Miriam Says:

    Åh, vad många härliga bilder!

    Pladdertanten svarar:
    Tack!

  • Lallis Says:

    Ooooh, vad mycket fina bilder:)
    Ha en härlig helg.
    Mvh Lallis

    Pladdertanten svarar:
    Tack! Och ja jag har haft en bra helg!

  • Bia Says:

    Kul med alla, fina sommarbilder! Extra kul att känna igen vissa miljöer!
    Hoppas jobbet går som en dans för dig!

    Pladdertanten svarar:
    Tack, Bia! Det tycker jag med att det är kul när man känner igen sig. Därför njuter jag extra mycket när jag tittar på dina veckobilder och bilderna från stan.

    Å jobbet det går som i en virvlande dans. Nu är det riktigt dags för oxveckorna. Bara hela femdagars veckor. Men det kommer ju helger däremellan…