Skönhetsprodukter

Idag på lunchen blev det en tur till kosmetikaffären i stadsdelen där jag jobbar. En liten mysig affär med supergod personlig service. Det är värt hur mycket som helst! Jag var på jakt efter mitt cerat som nästan är slut. Det sjunger verkligen på sista versen. Å det är bara denna affär i hela stan som har just detta märke. Inte ens i min hemstad kunde jag hitta det. Märket heter Sans Soucis och är egentligen ett salongsmärke. Jag kan iaf inte leva utan detta cerat. Superbra!

I övrigt just nu har jag visst snöat in på Max Factors produkter. Vilka produkter använder du? Ett märke eller kör du med olika?

Idag använder jag Max Factors mascara Masterpiece. Den ska vara bra för känsliga ögon. Jag har jätteproblem ibland när ögonen fullkomligen kliar och jag känner tårarna börja rinna. Supperjobbigt. Men Masterpiece funkar rätt bra. Idag fick jag så tipset att Max Factors Stretch är ännu bättre för känsliga ögon. Så jag köpte en sån också. Å så har jag velat hitta någon fin nagellacksfärg till tånaglarna. Men jag är alltid så villrådig när jag står där och tittar. Men idag fick jag hjälp och valde Max Factors Nailfinity Rose Petal (nr 168).


2 Responses to “Skönhetsprodukter”

  • Camilla Says:

    Hej Pladdertanten!
    Tackar så väldans mycket för gratulationen. Det är helt otroligt härligt med denna lilla tjej..trodde aldrig det skulle kännas så på direkten! Kärlek vid första ögonkastet! *ler* Ja..visst är de tuffa dessa reg.skyltar till barnvagnarna..kunde inte låta bli att beställa en.

    Du gillar Max Factor ser jag…och jag har helt fastnat för Niveas smink. Nagellacket sitter en hel vecka, minst…trots sol och bad varenda dag.

    Nu då..när jag pladdrat lite..så måste jag villigt erkänna att jag inte har den blekaste aning om vem du är. Ser ju att du har en länk till mig här till höger..så någonstans har vi tydligen sprungit på varandra tidigare!? Du kanske har bytt namn?
    Ska titta runt lite mer och se om jag knäcker den här nöten!
    Ha nu en bra dag! Kram Camilla

    Pladdertanten svarar:
    Du kommer nog knäcka nöten… Tänkte va lite hemlig ett tag.

  • Bloggblad Says:

    Hm… smink… jag har några burkar och lite grejs i badrumsskåpet, men… läppstift har jag – ett mörkrösa. Märke… hm…

    Pladdertanten svarar:
    Jag har inte så mycket. Burkar är det mindre av. Det blir för omständigt, tycker jag.