Hallå världen!

Välkommen till Pladdertantens nyöppnade blogg!


3 Responses to “Hallå världen!”

  • Bloggblad Says:

    Oj – var du så väldigt ny här. Då får du vara välkommen i gänget. Men om jag ska vara ärlig så tror jag att du skrämmer bort en del potentiella läsare med rubriken på din blogg. Du skriver så trevligt så det känns inte alls som pladder.
    Men jag vet att det är känsligt – jag kommenterade någon annans namn som kallade sig dum…någonting – och hon blev fly förbannad och skällde ut mig och min löjliga blogg. Så det är i all välmening. Ganska vanligt att vi kvinnor använder negativa eller förminskande uttryck om oss själva – vilket jag inte sett nån karl göra. Jag tycker att vi ska höja upp oss och ta den plats vi är värda. Kvinnor kan (som min man brukar säga när jag ber om hjälp…)

    ”En liten tant” har skrivit så himla trevligt om att det är inne att vara tant – hon har också fått kritik för sitt namn.

    Pladdertanten svarar:
    Ja så ny var jag. Här, men inte på nätet. Tror du att jag skrämmer bort läsare. Det hoppas jag inte. Det är väl innehållet som räknas. Å jag ser inte pladder som bara negativt. Man kan pladdra positivt också. Jag får väl bevisa det med min blogg då…

  • Bloggblad Says:

    Mmmm… hoppas det. Jag gillar att pladdra, fast jag tycker ordet låter väldigt negativt. Som män brukar säga när de tycker att kvinnor pratar för mycket. Om nån skulle kalla mig pladdertant skulle jag bli förnärmad – kanske för att jag är en innerst inne?

    Pladdertanten svarar:
    Pladdra på nätet anonymt är gott. Det gillar jag. Annars är jag inte så pladdrig av mig. Jo, kanske i ett sällskap jag känner väl. Annars är jag mer avvaktande. Lyssnar mer.

  • E Says:

    Jamen du hade ju lämnat tydliga spår efter dej!

    Då kan jag säga att jag tål inte skal på grön gurka, men äter gärna vit saltgurka eller skalad grön gurka, och att After Eight med apelsin i är verdervärdigt, akta dej!

    Pladdertanten svarar:
    Visst hade jag!