Dalarna 14-15-16 juli

För nästan exakt en månad sedan åkte vi iväg på en tre dagar lång semestertur till Dalarna. Den stora händelsen var att se Rhapsody in Rock i Dalhalla.

Plintsberg. Vi har anlänt till Soltägtgården där vi bodde under vår vistelse i Dalarna.Utsikten över Siljan från vårt rum.Renhamburgare med klyftpotatis blev det den första kvällen nere i Tällberg.Tällberg. Vid Siljans strand.Utsikt över SiljanRättvik. Utsiktstornet vid Vidablick.En enastående utsikt över Rättvik.Rättviks kyrkaJag tände ett ljus för min kusinRättvik. Dagens lunch blev pasta på terrassen till Sjövillan.Rättvik. Långbryggan som är hela 628 meter.Dalhalla. Guidad tur på eftermiddagen.En fantastisk arena.Rättvik. Tillbaka på långbryggan. Hotfulla moln i väst. Hm.Ja, den var lång.Dalhalla. Vi väntar på ...... Rhapsody in Rock. LaGaylia Frazer, Jakob Samuel, Nina Söderquist och Pablo Cepeda.Här fyras det av för fullt.Robert Wells in action.Sista frukosten på Soltägtgården.Vi vände hemåt. Passerade Insjön där vi besökte Clas Ohlson museet. Blev intervjuade och hamnade i Dalarnas Tidningar (nätupplagan).Sundborn. På kyrkogården ligger konstnären Carl Larsson begravd.Sundborns kyrkaCarl Larsson gården

2 Responses to “Dalarna 14-15-16 juli”

  • Annika Says:

    Ååh, vad mycket fina bilder du har i din blogg!! De här från Dalarna var ju fantastiska. Det var länge sedan jag var här, kul att du har börjat skriva lite mer regelbundet igen. Tack för den fina kommentaren jag fick på min blogg!

    Jag blev väldigt imponerad över din gallerifunktion du har till dina bilder, en sån skulle jag också vilja ha…:-) (nu lät jag som en bortskämd barnunge!). Är det något WordPress-tillägg?

    Pladdertanten svarar:
    Tack för berömmet! Gallerifunktionen jag använder är mycket riktigt ett tillägg (myGallery) i WordPress.

  • Micke Says:

    Härliga foton från Dalarna!

    Pladdertanten svarar:
    Tackar!!!