Årets glögg

Idag på hemvägen handlade både jag och sambon en flaska var av årets glögg, Blossa 06. Det är väl typiskt att vi båda två tänkte samma tanke på väg hem från jobbet utan att veta om varann. Å andra sidan har vi två flaskor glögg… Kanske inte så fel det heller.

Jag blev sugen på glögg när jag stod i ICA-affären och bestämde mig för att köpa pepparkakor och någon sorts blåmögel. Det är gott på pepparkakor plus fikon & lagerbärsmarmeladen. Åsså glögg. Mumsigt!

Men ikväll blev det bara lite provsmakning av glöggen. Ja, den smaka Blossa typ. Med smak av lingon och enbär. Julen 2006.


5 Responses to “Årets glögg”

  • E Says:

    Vi köpte också två på en gång, men en flaska går ju åt rätt fort. Och blir det som i fjol är årgångsglöggen slut till advent! ;-)

    God men lite ”tunn” tyckte vi.

    Pladdertanten svarar:
    Jo, precis god.

  • Bloggblad Says:

    Jag prövade Luciaglögg med chokladsmak. ÅÅåå så god – men vad dyr den var… blir nog inte fler flaskor. Bara 50 cl var det i pavan också…

    Pladdertanten svarar:
    Luciaglögg med chokladsmak. Vad är det för nåt? Det har jag missat.

  • Bloggblad Says:

    AHA!
    Nu fattar jag – jag skrev helt enkelt till fel bild – jag ser det här i kanten bredvid. Gåtan är löst!

    Pladdertanten svarar:
    Jo, jag förstod att du hade kommenterat vid fel inlägg.

  • Bloggblad Says:

    Äsch, inte kände jag någon chokladsmak, men den var fylligare och mustigare än de vanliga som bara smakar rödvin och kryddor.

    Pladdertanten svarar:
    Så synd att det inte var någon chokladsmak. Jag blev ju nyfiken…

  • Pladdertanten.com » Blossa 08 är här Says:

    [...] ser inte dubbelt… Jag lovar… Det är bara jag och sambon som har gjort precis samma sak som för två år sedan. För idag släppte nämligen Systembolaget årets Blossa 08. Det gäller ju att få tag i ett [...]