Trött, arg & less

Jag är så trött, arg & less på allt. Nästan… Trött för att jag inte tar mig i säng och måste kliva upp så grymt tidigt. Arg för att vissa människor tydligen kan komma och gå precis hur som helst. Är man lite högre uppsatt gäller tydligen inte samma regler som för oss gräsrötter som verkligen gör jobbet. Fy bäver… Allt detta och lite till gör bara att man blir så less.


2 Responses to “Trött, arg & less”

  • Bloggblad Says:

    Jag är jätteirriterad över att skolan börjar kl 8. I svinottan… Därför har jag styrt till min halvtid så att jag bara måste upp en morgon i veckan. I morgon… Varför är det så fint att vara morgonpigg?

    Pladdertanten svarar:
    Skulle jag börja 8 skulle det vara rena sovmorgon för mig. Tänk dig att jag varje vardag kliver upp 4.20. Det är inte humant…

  • E Says:

    Hmmm, jag tycker att det är jobbigt att jag vaknar så illa tidigt, ett par timmar innan jag måste, och att jag skulel må bra av få sova de där timmarna. Jag trodde det var tillfälligt, men det har hållit på hela sommaren och hösten nu.

    Men det var läckert med pennan här ovan hörrö!

    Kram och önskan om en bättre dag i morgon!

    Pladdertanten svarar:
    Å, fy att vakna innan man måste. Nä, jag vill sova så länge jag bara kan. Å hur skönt är det inte när man kliver upp sista arbetsdan i veckan och vet i morgon får jag gå upp när jag vill. Å definitivt blir det 4.20 då. Så i morgon ska jag sova länge länge….

    Ja, visst är pennan läcker. Den enda missen med denna layout är att rubrikerna i menyn till höger hamnar för högt upp och nära det föregående. Det stör mig.