Julsummering

Julen har varit helt förträfflig.

75-årskalas för far min på självaste julafton. Vi var en liten skara släktingar, de allra närmaste, som träffades och firade honom. Kul att träffas allihopa! :-)   Till present hade syrran och jag köpt ett rejält och alldeles färskt korsordslexikon plus ett par korsordstidningar och en special-korsordspenna (ni vet en sån där bläck som går att sudda).

Juldagen firades hos svärföräldrarna med tomte och allt. Ja, det var jag som var förklädd tomte. Det gick hem i år också. 3 ½ åringen kom inte på att det var jag. Men jag hade ju tomtemask, rejäla lovikavantar, raggsockar och en tomtedräkt. Men man vet aldrig. Jag trodde först när han, lille herr A, kastade sig om halsen på tomten för att hjälpa tomten dela ut paket att han skulle avslöja mina ögon innanför masken. Men inte. Tur…

Å i julklapp fick jag det jag hade önskat mig och lite till. En ståltvål för att ta bort oönskat lukt (typ räkor och lök), års-bild-almanacka med egna bilder och CD-album med Gunilla Backman och Cecilia Vennersten. Åsså lite pengar.

Annandag Jul såg vi själva till att köpa oss en julklapp. Det blev en DVD recorder med hårddisk. Men jag ska erkänna att vi ännu inte testat att spela in nåt. Däremot har jag kollat hur det funkar att titta på foton från CD-skiva jag skapat själv.


Comments are closed.