Urban Silver är min!

Dags att bryta tystnaden efter alldeles för många dagars frånvaro. De senaste dagarna har varit långa av jobb och åter jobb. Så även till sent ikväll. Det kom in ett bråttomjobb och jag offrade mig att ta hand om det trots att jag egentligen satt och förberede morgondagens förmiddagsmöte. Jag hade ett antal aktiviteter som jag helst ville kunna avsluta då. Å jag hann nog med ett par i alla fall…

Så när jag äntligen var på väg hem sittandes i första busstransporten slog det mig att det var ju just idag som Wedins hade sin klubbdag med 20% rabatt för medlemskunder. Nej… Jag som hade sett ett par kängor som jag nog ville ha, men kanske inte behövde. Ja, ja… Tänka sig att jag hann in en sväng när jag kom av bussen hemma. Jag hade sju minuter på mig innan stängningsdags. Snabbprovning. Men nej jag kunde inte bestämma mig och så var dom faktiskt 200 spänn dyrare än vad jag mindes.

Tog cykeln hem istället och där på byrån i hallen stod ett paket med en mobil. Var den inte ok mobilen din? sa jag till sambon. Vaddå? sa han. Ja, har du packat ner den nya mobilen igen? sa jag tillbaks. Nej! sa han. Det där är ju en till ny mobil! sa han. Ville jag ha den? Klart jag ville ha en sprillans ny mobil Sony Ericsson K610i. En alldeles egen Urban Silver!


2 Responses to “Urban Silver är min!”