Underbar söndag med kaffepaus

Det har varit en strålande söndag med ett fantastiskt underbart väder. Vi tog oss ut till den backiga och härliga motionsslingan i Jursla. Ryggsäcken var packad med en kaffetermos och nyinköpta muffins med blåbär och äpple.

På promenad en skön söndagLite kaffe & muffins efter halva sträckan ungefärVilket underbart klart vattenSolstrålarna mellan träden i skogenRöda slingan följde viGamla minnen för en orienterareMotljus i den väldiga backen som vi passerade för andra gångenBadplatsen vid Lillsjön låg öde så här års

One Response to “Underbar söndag med kaffepaus”

  • Bia Says:

    Härliga utflyktsbilder! Och kaffet smakar aldrig så bra som i skogen! Den sista bilden känner jag igen, inte för att jag badat där utan för att det till vänster om motivet finns massor med köttätande Sileshår! Så vackra så!

    Ha en trivsam helg!
    Vi ska hänga på Skandiateatern i dagarna två, Greven av Luxemburg i kväll, Parneviks gubbröra i morgon. Och så måste man ju hinna med kulturnattens evenemang också! Vilken kulturhelg, va? :)
    Kram/Bia

    Pladdertanten svarar:
    Den kuperade slingan är underbar! Sileshår? Det lade jag inte märke till. Det måste jag kolla in nästa gång…

    Ja, vår kulturnatt är ett härligt evenemang. Det finns nåt för alla åldrar. Själv var jag uppe i Rådhustornet på guidning. Synd att inte vädret var bättre…